Ma megint sütöttem, ezúttal az egyik kedvencemet:
Hozzávalók:
30 dkg graham liszt
2 ek kakaópor
1 tk szódabikarbóna
1 tk fahéj
10 dkg apróra vágott étcsoki (15-20 g-os szénhidráttalrtalmú)
20 dkg puha margarin
5 tk folyékony édesítő
2 tojás
egy nagy marék mazsola
tej
A szilárdakat (liszt, kakaó, szódabikarbóna, fahéj) összekeverem. A folyadékokat (margarin, édesítő, tojás) robotgéppel összekeverem, és a szilárd keveréket kanalanként hozzáadom. Annyi tejjel lazítom közben, hogy a robotgép tudja forgatni. Amikor homogénné keveredett, kanállal belekeverem a csokit és mazsolát. Sütőpapírral bélelt tepsibe teáskanálnyi kupacokat rakok közepes távolságra egymástól. Addig sütöm, míg már nem puha és nem fényes. Nagyon finom!!!! Uzsonnára 4-5 db-ot szabad enni.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése